Снимка Булфото, архивГригор Димитров направи успешен старт на турнира в Акапулко.

...
Снимка Булфото, архивГригор Димитров направи успешен старт на турнира в Акапулко.
Коментари Харесай

Григор тръгна с победа в Акапулко

Снимка Булфото, списък

Григор Димитров направи сполучлив старт на шампионата в Акапулко. Най-добрият ни тенисист преодоля първия кръг на шампионата от веригата АТР 500, откакто надделя с 6:4, 3:0 и отричане на французина Адриан Манарино на старта на конкуренцията в мексиканския курорт, където завоюва купата през 2014 година.

Така българинът записа трети триумф от три срещи над този противник, който срещна и преди година в Акапулко, само че имаше доста повече компликации при отстраняването му. 

В идващия кръг негов противник ще бъде сърбинът Миомир Кецманович, с който българинът не е играл досега. Световният №46 стигна до тази фаза след 6:4, 6:4 над Фелисиано Лопес.

Първият сет беше много равносилен, само че Григор Димитров стигна до пробив в седмия гейм и поведе, написа Спортал.бг. 

При 5:4, когато сервира за продобиване на частта, българинът отрази три точки за пробив и в последна сметка съумя да запише сета на своя сметка. Димитров стартира чудесно втория сет и поведе с 3:0 след два пробива, след което последва отричане на французина, който показва, че има физически проблеми.

Следващият мач на Григор ще се играе в ранните часове на четвъртък българско време на втория по величина корт Grandstand.

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР